Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Kern als innovatieve partner op weg naar de toekomst

De Kern Groep viert dit jaar haar 75 jarig bestaan en gaat de toekomst in met de slogan „One Platform - One Company“.

De Zwitserse onderneming in familiebezit is met 750 medewerkers wereldwijd vertegenwoordigd door 7 dochterondernemingen en 50 verkooppartners.
Kern is in drie hoofdsegmenten actief met kernMail, kernTerminal en kernPack.
Allen profiteren van de uitstekend geoutillieerde kernService welke een hoge beschikbaarheid van uw systemen garanderen.

De nieuwe strategie van de Kern Groep is ontwikkeld vanuit de veranderende markt (digitalisering) waarbij couverteren wereldwijd als Koningsnummer behouden blijft en Kern met de nieuwe segmenten klaar is voor een bredere toekomst.

De Kern Groep nodigt u voor dit moment graag uit de verkoop introductie van het nieuwe couvertsysteem Kern 3200 bij te wonen!



meer nieuws