Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

BIZON: Een krachtpatser van formaat ! BIZON: Een krachtpatser van formaat ! Nu in onze showroom! De nieuwe versie van de BIZON grootformaat printers. De Bizon printer staat voor hoge productievolumes, topkwaliteit en een zeer lage kostprijs.De Bizon kan worden uitgevoerd met een 2 media op- en afrolsystemen waardoor men zowel op brede rollen als op 2 rollen tegelijkertijd kan produceren. Het bulk-inktsysteem zorgt ervoor dat er geen inktverlies optreedt en men zeer lage inktprijzen heeft.

 
 


 
De krachtige CALDERA software zorgt voor snelle ripsnelheden en een topresultaat. Uw materiaalverlies wordt geminimaliseerd door vele handige software-opties.

 

De 2 jaar garantie en de hoog opgeleide monteurs zorgen ervoor dat u de BIZON printer zo in uw productieproces kan integreren. Wij zorgen voor een juiste installatie en begeleiding. De service die u van MAN Print & Sign kunt verwachten.

 

BIZON staat bekend als een zeer betrouwbare machine. Meer dan 100 print- en signbedrijven gingen u voor. Kom naar onze showroom en laat u verrassen over de kwaliteit van de BIZON. Wij hopen u spoedig te begroeten in onze showroom.

 

Neem contact met ons op 

Grafityp media

Nog betere printkwaliteit tegen eenconcurrerende prijs.Grafityp heeft het afgelopen jaar een aantal fundamentele veranderingen in haar gamma van Grafiprint print media doorgevoerd. Een aantal prijzen zijn verlaagd en van een aantal materialen is het productie proces verbeterd.


 

Bekijk de actieprijzen in de webshop
 RTape applicatietape

Nieuw in ons assortiment: RTape Applicatietape. RTape wordt erkend als 's werelds meest toonaangevende fabrikant van applicatietapes in de signwereld.RTape applicatietape is leverbaar in 3 series, de ApliTape, de Conform en de Clear Choice.


 

Bekijk deze producten in de webshop
 OccasionsRoland RF-640
Meer informatie
Roland VG-640
Meer informatie
Roland SG-300
Meer informatie

Copyright © 2018 Man Print & Sign, All rights reserved.

meer nieuws