Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Logi Label op de Empack Den Bosch 2019

Logi Label op de Empack Den Bosch 2019
Logi Label op de Empack Den Bosch 2019Afgelopen week hebben wij onze nieuwste printers geïntroduceerd op de Empack in Den Bosch en hebben daar weer veel bestaande en potentiële klanten mogen ontmoeten.Langs deze weg willen wij de bezoekers van onze stand nogmaals bedanken voor hun interesse.

 

Wij hebben met trots twee nieuw printers mogen presenteren; de Afinia L701 full colour label printer welke in zeer hoge resolutie en hoge snelheden tot een breedte van 214 mm kan printen. En de OKI 1040/1050 laser printer welke tot 5 kleuren kan printen op een breedte van 127 mm.Ideaal voor transparante , zilver- en goudkleurige labels door het kunnen gebruiken van dek wit (de vijfde kleur)Beide nieuwe printers én alle andere printers staan klaar voor een demonstratie in onze showroom! Hier kunt u rustig met onze accountmanagers overleggen welke printer het best geschikt isOok hebben we de Empack gebruikt om onze nieuwste webshop voor originele Toshiba Supplies zoals printlinten en etiketten te introduceren. Uiteraard kunt u via deze webshop ook uw nieuwe Toshiba printers aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen. Ook hier geven wij, indien gewenst, een op maat gesneden advies.

 

Ga naar de webshop toshibasupplies.com
Bel ons op +31 78-6816120 of mail ons voor meer informatie naar info@logilabel.com

 Buiten dat Logi Label een van de grootste leveranciers in de Benelux is van originele Zebra en Toshiba supplies bieden wij natuurlijk ook alternatieve producten aan die in veel gevallen een goede oplossing bieden.Vraag ons gerust om prijzen en samples om te testen. Wij staan voor goede kwaliteit en uiteraard geven wij hier garantie op!
Copyright © 2019 LogiLabel, Alle rechten voorbehouden.Tel: +31 (0)78 6816120 | E-mail: info@logilabel.nl

  
 meer nieuws