Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

EUsigntech introduceert uniek Nutec bulksysteem: “Nutec Nubis System”

Breda , Nederland – September 2017.Nutec Digital Inks uit Kaapstad heeft een uniek modulair bulksysteem ontwikkeld voor printers met Epson DX4, DX5, DX6 en DX7 printkoppen. (Mutoh, Roland, Mimaki, Epson)

Dit systeem kan volledig op maat van de te gebruiken printer geconfigureerd worden. Of dit nu een printer is uitgevoerd met 1 x CMYK, of 2x CMYK of met meerdere kleuren, alles is mogelijk. Het systeem werkt met gesloten degassed inkten, die verpakt zijn in alu-zakken van 1 liter of 2 liter. Tijdens het wisselen van de inktzakken kunt u gewoon blijven door printen. Het basissysteem is gemaakt van roestvrij staal. De cartridges zijn gemaakt van solvent resistente kunststof. Nutec voorziet ook in een onderdelen programma om het systeem te kunnen onderhouden.

Het grote voordeel van dit systeem: er kan geen stof of lucht in de inktcontainers terecht komen en de degassed inkten zorgen voor een probleemloze continu productie. Eindelijk is inkt bijvullen zonder knoeien binnen handbereik.

 

Sinds 2010 is EUsigntech dealer van de Nutec digital inkten uit Kaapstad Zuid-Afrika. Nutec levert inkten voor Roland, Mutoh, Mimaki, Seiko, Hp, Epson.

Meer info via Info@eusigntech.nl

 

meer nieuws