Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Printhead Cleaning 

Printhead Cleaning 

Kleine inspanning met een grote kostenbesparing en een kleine investering!

 Printhead Cleaning

Kleine inspanning met een grote kostenbesparing en een kleine investering!Printhead Cleaning
Verlaag de kosten van voortijdige printkop defecten en voorkom kostbare stilstand met deze veelzijdige industriële printkop reiniging doekjes.

 

De printkop is het meest kritische onderdeel van uw printer en tevens een van de kwetsbaarste en duurste. De meeste printkwaliteit problemen zijn een direct gevolg van slecht onderhoud van de printkop. Dit essentiële onderdeel van uw printer vereist een goede installatie en constant onderhoud om een gedurende een lage tijd goed te blijven functioneren.

 

Hoe te gebruiken?
Gebruik VERSA Wipes om uw printkop, platen rollers, geleidingen en etiketten sensoren schoon te houden. Met een enkelvoudig product houdt u uw printkop in optimale conditie en kunt u gelijk u complete printer onderhouden.

 

100 veelzijdige doekjes in elke container voor schone en eenvoudige opslag bij uw werkplek, naast uw printer of in de kast. Met de container blijven de doekjes goed houdbaar en makkelijk toegankelijk zonder aan kwaliteit in te boeten en zonder verlies van doekjes.

Het gewenste resultaat!
De VERSA wipes zorgen er voor dat alle onderdelen van de printer en de directe omgeving schoon en netjes blijft en niet zoals andere schoonmaakmiddelen als ribbon attachments, pennen en staafjes u beperkt bent tot een gedeelte van de printer.

 

Dus één prima product voor de gehele printer!

 

Veelzijdiger dan andere printkop schoonmaakmiddelen

  • Concurrerende  prijzen t.o.v. alternatieven

  • 30% grotere doekjes t.o.v. andere aanbieders

  • Groot gebruiksgemak

  • Speciale samenstelling voor grotere schoonmaakkracht

  • Geschikt voor de hele printer


Wilt u meer informatie?
Gebruik een container bij elke printer voor maximaal gebruiksgemak en voor het maximale rendement. Houdt uw printkoppen schoon en verzeker u van het reduceren van de kosten van voortijdige vervangen van de printkoppen.

 

Voor meer informatie: info@logilabel.com

 


 

EMPACK Brussel
 

Logi Label zal ook weer op de EMPACK te Brussel aanwezig zijn met de allernieuwste kleuren etiketten printers. Wij zullen daar de nieuwste Primera en Afinia printers demonstreren evenals de zeer degelijke EPSON C7500 printer.

 

U kunt ons vinden op stand E008


 Download uw gratis toegangsbewijsCopyright © 2018 LogiLabel, Alle rechten voorbehouden.
 


meer nieuws