Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Netwerkpartners aanwezig op Workflow Summit

  EVENEMENT - Op de 2019 editie van de door Grafkom in Zweden georganiseerde Workflow Summit waren twee printmedianieuws netwerk partners aanwezig. Zij gaven hun visie op het gebied van workflows in zowel een administratieve context als een papieroptimalisatie/milieu context.

 • KVGO-DC-verwerkersovereenkomsten AVG aangepast

  I.v.m. de nieuwe leveringsvoorwaarden voor de grafimediabranche zijn in de Nederlandstalige en het Engelstalige model van de verwerkingsovereenkomst, waarbij een lid verwerker is en de klant verantwoordelijke, artikel 12.1a aangepast.

 • KVGO-DC-verwerkersovereenkomsten AVG aangepast

  I.v.m. de nieuwe leveringsvoorwaarden voor de grafimediabranche zijn in de Nederlandstalige en het Engelstalige model van de verwerkingsovereenkomst, waarbij een lid verwerker is en de klant verantwoordelijke, artikel 12.1a aangepast.

 • Inboedel Roto Smeets Deventer onder veilinghamer

  FINANCIEEL - Het is een net iets te mooi gemaakt filmpje, al doet het onderliggende deuntje triest aan. De online veiling van apparatuur van het failliete Roto Smeets Deventer vindt plaats op 12 december aanstaande vanaf 10:00 uur. De lijst met apparatuur is samengesteld door het Duitse veilinghuis NetBid.

 • Bij de ANT staan de leden centraal

  De Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT) is dé belangenbehartiger van tandartsen, een snel groeiende beroepsorganisatie met een eigen geluid. Zij zetten zich in voor een beter imago van de beroepsgroep en blijven strijden tegen bureaucratie. Daarnaast kunnen ANT-leden profiteren van het uitgebreide, aantrekkelijk geprijsde servicepakket. Zes keer per jaar verschijnt hun magazine Dentz waarin de ANT […] Het bericht Bij de ANT staan de leden centraal verscheen eerst op Elma.

 • Winactie als ‘ledenwervingsmiddel’

  Het is een veelgebruikte tactiek  – winacties zijn nou eenmaal een beproefde manier om interesse in een product, merk of vereniging te creëren, omdat mensen graag anderen over gratis zaken vertellen. En als mensen praten over uw merk of vereniging als resultaat, heeft u in wezen uw doelgroep omgetoverd tot marketeers. De ANKO, de branchevereniging van […] Het bericht Winactie als ‘ledenwervingsmiddel’ verscheen eerst op Elma.

 • FOCWA-directeur Femke Teeling geeft gastles bij VMBO in Veenendaal

  Femke Teeling, directeur FOCWA, gaf onlangs samen met Schadenet Rijnders Veenendaal een gastles bij vmbo-school Het Perron. Tijdens de gastles werden de leerlingen meegenomen in de wereld van het schadeherstel. Volgens FOCWA is het geven van gastlessen een van de meest effectieve methodes om nog meer jongeren te enthousiasmeren om een studie of baan te […] Het bericht FOCWA-directeur Femke Teeling geeft gastles bij VMBO in Veenendaal verscheen eerst op Elma.

 • Brancheverenigingen ondertekenen manifest stikstof- en PFAS-problematiek

  De afgelopen maanden hebben diverse brancheverenigingen aandacht gevraagd voor de problematiek die de branche ondervindt van de wet- en regelgeving rondom stikstof en PFAS. Zo is er een brief gezonden aan staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat waarin onder andere om een oplossing wordt verzocht voor de afzet van kleine partijen grond (minder dan 10 […] Het bericht Brancheverenigingen ondertekenen manifest stikstof- en PFAS-problematiek verscheen eerst op Elma.

 • NOvA introduceert zoekmachine ‘Zoek een advocaat’

  In de zoekmachine ‘Zoek een advocaat’ staan alle in Nederland ingeschreven advocaten, die samen de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) vormen. Zij mogen de beschermde titel ‘advocaat’ voeren. Er zijn momenteel ruim 17.500 advocaten. Daarvan hebben bijna 4.000 advocaten zich ingeschreven in het nieuw rechtsgebiedenregister. Dit register vormt de bron voor de nieuwe zoekmachine ‘Zoek […] Het bericht NOvA introduceert zoekmachine ‘Zoek een advocaat’ verscheen eerst op Elma.

 • Top 5 high-end printerfabrikanten 2019: Konica Minolta

  TOELEVERANCIERS - Konica Minolta zegt bij monde van Peter Veldhuysen de nummer 1 te zijn in production printing in het toner segment in Europa. De toon is gezet voor de Japanse fabrikant die blijvend vertrouwen heeft in ontwikkelingen rondom toner.

meer nieuws