Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Kodak neemt geen deel aan drupa 2021

  EVENEMENT - Het zijn vooral de grote namen die in de media verschijnen van exposanten die uiteindelijk de keuze maken niet aan drupa 2021 deel te nemen. Gisteren trok Kodak zich terug. De mogelijke tweede corona golf in Europa wordt als argument genoemd.

 • De keuze voor een bedrijfsnaam die vragen oproept

  BEDRIJVEN -  Be Ink. Hoe komt een mens er bij om zijn bedrijf deze naam te geven? Diede van Zanten van het grafisch bedrijf met deze bijzondere naam geeft graag tekst en uitleg.

 • Hollandridderkerk legt de lat hoog

  Hollandridderkerk is veel meer dan het Nachtwacht360-project dat hen vorig jaar op ieders netvlies bracht. Altijd ligt de lat hoog. Een inkijk bij deze beelddecorateurs bij uitstek. Het bericht Hollandridderkerk legt de lat hoog verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Epson introduceert grote resin-inkjetprinter

  Epson breidt zijn range signprinters uit met de SureColor SC-R5000-serie, die beschikt over resin-inkten. Deze 64-inch printer biedt nauwkeurige, kleurconsistente en sneldrogende prints op een breed scala aan substraten. Het bericht Epson introduceert grote resin-inkjetprinter verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Wat is er aan de hand met de algemeen verbindend verklaring van de Grafimedia cao?

  Doorgaans wordt de Grafimedia cao algemeen verbindend verklaard (avv). Dan geldt de cao ook voor bedrijven die geen lid zijn van het KVGO. De cao 2018-2020 is niet ge-avv’d. Voordat we ingaan op de redenen daarvoor, leggen we eerst uit hoe avv werkt en waarom we dat willen. Algemeen verbindend verklaring Een bedrijfstak-cao is alleen…

 • Toegang tot de markt voor geprinte interieurdecoratie

  De markt voor geprinte interieurdecoratie groeit snel. Hoe krijgen printbedrijven toegang tot deze markt? HP heeft twee white papers geschreven die meer inzicht geven in deze materie. Het bericht Toegang tot de markt voor geprinte interieurdecoratie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • ‘Grafische sector gebaat bij stabiliteit’

  Een pas op de plaats. Dat is de kern van de voorstellennota van werkgevers voor het overleg over de Grafimedia cao. Binnenkort starten de onderhandelingen, na eerder uitstel door corona. Het bericht ‘Grafische sector gebaat bij stabiliteit’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Multicopy maakt Verscheurkalender mkb’ers

  Multicopy biedt ondernemers in het mkb een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of vraag. Het bericht Multicopy maakt Verscheurkalender mkb’ers verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Wifac met OMET nu compleet voor labelproducenten

  VERPAKKINGSMEDIA – Het móest ervan komen dat OMET’s labelpersen eens een sterke Benelux-dealer zouden krijgen. Nú is dat zover, want Wifac bv heeft een exclusief dealercontract gesloten met OMET s.r.l. in Lecco-Italië. Benelux is daarmee een uitgebreid labelpersen-aanbod en expertise rijker geworden.

 • Wat kost het om mijn elektrische auto op te laden?

  Elektrisch rijden is anno 2020 geen toekomstige gedachte meer maar werkelijkheid. Nadat autofabrikant Tesla het voortouw nam volgen de grote merken met elektrische varianten die ook betaalbaar zijn voor de consument. Daarnaast ziet de regering en het Europese parlement brood in het elektrisch rijden vanwege de klimaatcrisis. Het bericht Wat kost het om mijn elektrische auto op te laden? verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws