Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Werkgevers bieden 7% loonsverhoging in drie stappen

  BRANCHE - Geen 'getouwtrek' over de lonen voor de komende 18 maanden. Dat was de inzet van de werkgevers deze week op de tweede dag van de cao onderhandelingen.

 • Duurzaamheid rode draad bij Fespa Industry Innovators

  De Industry Innovators van Fespa Nederland waren 27 februari te gast bij Mimaki Europe in Diemen. Naast een duurzaamheidsverhaal van... Het bericht Duurzaamheid rode draad bij Fespa Industry Innovators verscheen eerst op Sign Benelux.

 • TTS met innovaties op Fespa

  TTS presenteert op Fespa in Amsterdam een reeks recente en nieuwe producten en introduceert een volledig gerecyclede pvc pees. Het bericht TTS met innovaties op Fespa verscheen eerst op Sign Benelux.

 • Tweede ronde cao-onderhandelingen in goede sfeer verlopen

  Donderdag 29 februari vond de tweede dag van de cao-onderhandelingen plaats. In goede sfeer is over meerdere onderwerpen gesproken.  The post Tweede ronde cao-onderhandelingen in goede sfeer verlopen appeared first on KVGO.

 • Tweede ronde cao-onderhandelingen in goede sfeer verlopen

  Donderdag 29 februari vond de tweede dag van de cao-onderhandelingen plaats. In goede sfeer is over meerdere onderwerpen gesproken.  The post Tweede ronde cao-onderhandelingen in goede sfeer verlopen appeared first on KVGO.

 • Succes voor Landa in Nederland bij Em. de Jong

  BEDRIJVEN - In ons land wordt in april van dit jaar de derde Landa S10P geïnstalleerd bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong in Baerle Nassau. Dat schrijft Landa in een persbericht dat deze week werd gepubliceerd.

 • Ervaar de toekomst van printmedia op drupa 2024

  OPINIE - In aanloop naar drupa wordt door de beursorganisator wereldwijd aan experts gevraagd hoe zij tegen de toekomst van printmedia aankijken. In diverse gastartikelen komen zij aan het woord. De redactie maakte een samenvatting en de nodige aanvullende opmerkingen op basis van een recent gepubliceerd artikel van Stylianos Manousakis en Anastasios Politis.

 • Sign Again-plaat nu ook met structuur verkrijgbaar

  Een update rond het circulaire plaatmateriaal Sign Again van Probo. Nu ook verkrijgbaar in een plaatdikte van 2 mm en de 4 mm variant is te bestellen met structuur voor nog meer functionaliteit. Het bericht Sign Again-plaat nu ook met structuur verkrijgbaar verscheen eerst op Sign Benelux.

 • Uitslag poll: Refurbished printer interessante optie

  ‘Ik koop liever een refurbished printer als deze net zo goed én goedkoper is dan een nieuw exemplaar’. Dat was afgelopen periode de stelling op Sign.NL. Het bericht Uitslag poll: Refurbished printer interessante optie verscheen eerst op Sign Benelux.

 • Update EU-wetgeving

  Vorige week verzamelden de Europese KVGO’s in Brussel. Samen met elkaar gingen we in gesprek over de impact van de EU-wetgeving op grafische bedrijven. Zoals je zult lezen speelt er veel in Brussel. En dat kán in de toekomst een grote impact hebben op KVGO-leden. Maar er is op dit moment nog veel onduidelijkheid én er wordt intensief gelobbyd op deze trajecten. Via deze weg willen we jullie wel graag informeren over het feit dat bovenstaande speelt. Zodra we meer concrete informatie hebben, horen jullie zeker van ons. Hebben jullie in de tussentijd vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen! The post Update EU-wetgeving appeared first on KVGO.

meer nieuws