Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/

Nieuws

 • Extra personeel geen garantie voor betere security
  Bijna de helft van de Nederlandse securityprofessionals is van plan om het komende jaar personeel aan te nemen voor een snellere en effectievere vulnerability response – het reageren op vulnerabilities. Maar uit onderzoek door het Ponemon Institute in opdracht van ServiceNow blijkt dat meer mensen aannemen niet per definitie zorgt voor betere security. Wanneer de achterliggende patching-processen niet worden aangepakt, wordt het securitybeleid niet verbeterd door simpelweg meer personeel aan te nemen.
  Lees verder » 20-04
 • Samenwerking in kleurcontrole voor verpakkingsdruk
  12-flint-xrite

  X-Rite en de Flint Group gaan samenwerken aan eenduidige en consistente kleuren in de hele verpakkingsketen. Dat doen zij door middel van de VIVO ColourCloud.

  Merken worden steeds strikter wat betreft de consistente weergave van hun... 19-04

 • Traditionele beveiligingsaanpak onvoldoende voor effectieve GDPR-strategie
  Als bedrijven blijven vertrouwen op versnipperde beveiligingsmaatregelen wordt het lastig om aan de nieuwe GDPR-richtlijnen te voldoen. Dit is een belangrijke conclusie uit de nieuwe security whitepaper van Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise.Het grootste deel van de huidige verdedigingslinies, die patronen vergelijken om risico’s te traceren, is niet in staat om de nieuwste aanvallen op te sporen.
  Lees verder » 19-04
 • Aantal bedrijven dat geen back-up maakt blijft hoog
  Ontrack, data recovery bedrijf, publiceert het jaarlijkse back-up onderzoek. Uit het onderzoek, dat is gehouden onder 350 klanten, blijkt dat veel mensen nog steeds geen back-up maken. Maar liefst één derde van de deelnemers gaf aan dat ze geen back-up hadden op het moment dat data verloren gingen.
  Lees verder » 19-04
 • Partnership Basware en ICreative voor Belgische markt
  Basware gaat in België met gespecialiseerde purchase to pay partner ICreative samenwerken. De twee bedrijven werken reeds 15 jaar intensief samen in Nederland. Dankzij dit nieuwe Belgische partnership kunnen nog meer toegespitste Basware oplossingen en value-added services aan de Belgische markt worden aangeboden.
  Lees verder » 19-04
 • Baldwin eigenaar van Digital Ink System
  12-baldwin-digitalink

  De Baldwin Technology Company heeft een overeenkomst gesloten met Quad/Graphics over het intellectueel eigendom van het Digital Ink System.

  De Amerikaanse leverancier van soft- en hardware voor procesautomatisering in de grafische en... 19-04

 • Printers door het dak bij CB
  18-cb1

  Dinsdag proostten logistiek dienstverlener CB en printbedrijf Printforce samen met circa 100 klanten op de verbouwing en verhuizing van Printforce naar Culemborg. In de ochtend kwamen nog een aantal state of the art printers letterlijk door het... 19-04

 • Puredigital maakt met eerste editie succesvolle start
  EVENEMENT - Een nieuw event, een betrekkelijk nieuwe markt en bovendien een nog niet vast omlijnde bezoekersdoelgroep. Een score van maar liefst 2000 bezoekersprofielen zet de deur wijd open voor de 2019 editie. 19-04
 • Probo koopt vier Durst P5-systemen

  Printspecialist Probo uit Dokkum heeft geïnvesteerd in maar liefst vier P5-printers van Durst; het printsysteem werd dit voorjaar gelanceerd.

  Het bericht Probo koopt vier Durst P5-systemen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  19-04
 • Nieuwe textielprinter Efi

  Efi lanceerde deze week op de ITM-beurs in Istanbul een nieuwe textielprinter: de Reggiani Colors. Verkrijgbaar in drie breedtes en kan printen met 12 kleuren.

  Het bericht Nieuwe textielprinter Efi verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  19-04
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/