Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Aanvragen NOW vanaf 6 april!

  Het UWV heeft zojuist bekend gemaakt dat de loketten voor de aanvraag van de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW) open gaan vanaf maandag 6 april om 9.00 uur. Een aanvraag voor de NOW wordt digitaal gedaan bij het UWV. Het UWV verwacht veel aanvragen. Werkgevers die de subsidie niet zeer dringend nodig…

 • Vink VTS lanceert Mactac ColourWrap-serie

  Vink VTS uit Wormerveer heeft de Mactac ColourWrap Serie opgenomen in het assortiment. De premium gegoten folie is uit voorraad leverbaar. Het bericht Vink VTS lanceert Mactac ColourWrap-serie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Canon en Fujifilm bemoeiden zich met Xerox-HP deal

  BUITENLAND - In alle overwegingen die gespeeld hebben rondom de voorgenomen overname van HP door Xerox niet door te laten gaan, bleken vorige week twee andere spelers in het high-end printsegment zich met de zaak 'bemoeid' te hebben. Met verstrekkende gevolgen voor zowel Xerox als HP.

 • Adformatie stopt ‘voorlopig’ met printuitgave

  BRANCHE - Adformatie stopt in print, althans zo lijkt het. Dat vernam de redactie via Bas Vlugt van het Nederlands Medianieuws. Hij sprak terecht van het einde van een tijdperk. Tegelijkertijd lanceert de uitgever een nieuw online initiatief.

 • Ondernemersklankbord geeft gratis advies

  Sinds de uitbraak van het coronavirus zien veel ondernemers een daling in hun inkomsten. Stichting Ondernemersklankbord (OKB) geeft ondernemers in deze zware tijden gratis ondersteuning. Het bericht Ondernemersklankbord geeft gratis advies verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Tegemoetkoming vanaf 6 april aan te vragen

  De overheid biedt een tegemoetkoming in de loonkosten voor bedrijven die zijn getroffen door de coronacrisis. De aanvraag voor deze NOW is vanaf 6 april in te dienen bij UWV. Het bericht Tegemoetkoming vanaf 6 april aan te vragen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Global PrintExpo lanceert een volledig virtuele beurs

  EVENEMENT - Het bedrijf Resolve Business Management heeft de lancering aangekondigd van een volledig virtuele beurs en conferentie voor de grafische branche onder de naam Global PrintExpo. Het online event wordt in juni van dit jaar geopend.

 • Protocol ‘Samen veilig doorwerken’

  Het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol 'Samen veilig doorwerken' vastgesteld. Het wordt ondersteund door Techniek Nederland en is ook relevant voor signbedrijven. Het bericht Protocol ‘Samen veilig doorwerken’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • The Untold Drupa 2020 Stories: Xeikon

  TOELEVERANCIERS - Xeikon koos ten gevolge van het coronavirus al snel voor webinars. Afgelopen maandag luisterden zo een 100 deelnemers naar het eerste Xeikon webinar in deze corona-periode. Daarin werden een aantal aankondigingen gedaan, die van oorsprong bedoeld waren voor drupa 2019.

 • Igepa dealer Epson-printers

  Vanaf 1 april is Igepa Nederland officieel dealer geworden van Epson grootformaat printers. De volledige SureColor serie is leverbaar door de leverancier uit Tiel. Het bericht Igepa dealer Epson-printers verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws