Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Signsector zit ‘goed in haar vel’

  De Nederlandse signsector zit ‘goed in haar vel’. Die conclusie kan worden getrokken op basis van het Trendonderzoek van Si’bon. Bijna 90 procent van de ondernemers verwacht een ‘goed’ 2020. Het bericht Signsector zit ‘goed in haar vel’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Burgemeester Aboutaleb opent nieuwe hoofdkantoor ISWA

  Op maandag 13 januari 2020 opende burgemeester Ahmed Aboutaleb het nieuwe hoofdkantoor van de International Solid Waste Association (ISWA) in het Cambridge Innovation Center Rotterdam. Vanaf dit jaar is Rotterdam de vestigingsstad van deze belangrijke internationale branchevereniging op het gebied van afval (voorheen gehuisvest in Wenen). Tegelijkertijd met de opening, start ook de kaartverkoop voor […] Het bericht Burgemeester Aboutaleb opent nieuwe hoofdkantoor ISWA verscheen eerst op Elma.

 • Nieuwe koers voor het Register Belastingadviseurs

  In juni vorig jaar heeft het RB een strategisch plan ingezet om de vereniging klaar te stomen voor de toekomst. Een belangrijke aanleiding voor dit plan is de verandering in de wereld om ons heen op technologisch, maatschappelijk en wettelijk gebied en de betekenis hiervan voor de fiscalist. Verkenning Om antwoorden op alle vragen te […] Het bericht Nieuwe koers voor het Register Belastingadviseurs verscheen eerst op Elma.

 • Proosten op het vernieuwde NMT Magazine

  In november is het vernieuwde NMT Magazine verschenen en in maart staat de vernieuwde NMT Special op de planning. Aanleiding voor deze nieuwe look is dat het huidige magazine niet meer voldeed aan de wensen van de NMT. Speerpunten nieuw magazine Samen met Elma is het NMT aan de slag gegaan met verbetering van het […] Het bericht Proosten op het vernieuwde NMT Magazine verscheen eerst op Elma.

 • Bij de Les gaat ook online

  De NVS-NVL, de onderwijsvereniging voor begeleiders in het vo en mbo, werkt momenteel hard aan de ontwikkeling van een online versie van haar vakblad ‘Bij de Les’. Deze krijgt vorm in de online Kennisbank van Elma Media. ‘Als een lid ons blad uit heeft en in de papierbak gooit, dan gaat het gros van de […] Het bericht Bij de Les gaat ook online verscheen eerst op Elma.

 • Thimm investeert in digitale lasersnijder

  Thimm heeft geïnvesteerd in een digitale lasersnijder voor golfkarton. ‘De nieuwe Highcon Beam 2C-machine is uniek in Europa’, aldus de Duitse onderneming. Het bericht Thimm investeert in digitale lasersnijder verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Het Fujifilm-magazine voor de grafische industrie

  MARKETING - Drie keer per jaar verschijnt een nieuwe editie van PRINT! en is gratis voor klanten van Fujifilm en geïnteresseerden in Europa. Elk nummer zit vol met interessante verhalen over internationale gebruikers van systeemoplossingen van Fujifilm en aanvullende achtergrondinformatie over nieuwe perspectieven binnen de grafische industrie voor de meest uiteenlopende communicatiegebieden. Print! Winter is nu beschikbaar. 

 • Brother onderzoekt werkplek van toekomst

  Technologiespecialist Brother heeft onderzoek gedaan naar de manier waarop kantoren en werkplekken zullen evolueren. De inzichten staan in het rapport ‘Werkplek van de toekomst'. Het bericht Brother onderzoekt werkplek van toekomst verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Xerox stelt kandidatenlijst samen voor directie HP

  BUITENLAND - De twijfel sloeg toe bij het lezen van diverse artikelen in de Amerikaanse media dat Xerox al een nieuw directieteam zou hebben klaarstaan voor HP. Het leek bijna op fake-news. Maar ook bij Wall Street Journal en bij Bloomberg werd het bericht gepubliceerd. En al snel gevolgd door een reactie van HP.

 • Dataline versterkt Nederlands team met Bob Herbold

  MARKETING - Dataline, marktleider in MIS/ERP-oplossingen voor grafische productiebedrijven, is verheugd dat Bob Herbold (49) per 1 februari a.s. in dienst komt. Bob gaat in Nederland aan de slag als Business Development Manager, om de exponentiële groei van Dataline op te vangen.

meer nieuws