Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Innoveren van maak- naar business-bekwaam 1.

  PRODUCTIE INNOVATIE - Rendement of winst maken is voor veel ondernemingen meestal de belangrijkste doelstelling in hun bestaan. Jammer genoeg kan in veel gevallen alleen maar aan het eind van het jaar geconstateerd worden of die doelstelling gerealiseerd is. Kan het ook anders?

 • Aslan-folie van gerecycled materiaal

  Aslan breidt zijn assortiment milieuvriendelijke en pvc-vrije producten uit met digitale printfolie en beschermend laminaat van gerecycled polyester. Het bericht Aslan-folie van gerecycled materiaal verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • 3D-print levert kleurecht anatomisch model

  Een levensecht lijkend hart uit de 3D-printer. Aan de Universiteit van Florence gebruikt men de Mimaki 3DUJ-553-printer om anatomische 3D-modellen te maken die extreem kleurgetrouw zijn. Het bericht 3D-print levert kleurecht anatomisch model verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Volgende week FuturePrint Tech Fest

  Volgende week, op 29 en 30 juni, vindt vanuit Londen het online-event Tech Fest van FuturePrint plaats. De ontwikkelingen op het gebied van industriële inkjettoepassingen staan centraal. Het bericht Volgende week FuturePrint Tech Fest verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe reeks online najaarstrainingen VIGC

  BRANCHE - Zonder kennis geen innovatie. Met kennis heb je domweg meer grip op bedrijfsprocessen, technische workflows, materiaalkennis en marketing. De nieuwe reeks trainingen van het VIGC voor komend najaar staan online bij VIGC en printmediatrainingen.nl.

 • Nieuwe tentoonstelling in Straat

  Street art museum Straat in Amsterdam opent vrijdag 25 juni een nieuwe tentoonstelling: Out There Somewhere. De expositie toont werk van Wasted Rita (Portugal) en Tellas (Italië). Het bericht Nieuwe tentoonstelling in Straat verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Editorial 4-2021 – Veel personeel

  ‘Ik wens jou veel personeel toe’; oftewel iemand veel zorgen ‘gunnen’. In de huidige arbeidsmarkt krijgt deze kreet een andere associatie. Het bericht Editorial 4-2021 – Veel personeel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Omzet Bobst in 2020 16% lager, toch winst

  FINANCIEEL - BOBST uit Zwitserland ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. CEO Jean-Pascal Bobst zet met de nodige marketing de term 'Packaging 4.0' in de markt als uitvloeisel van het algemene begrip 'Industrie 4.0'.

 • ColorBase.com nieuwe vraagbaak signbranche

  Marco Roos van Color Concepts lanceert binnenkort ook een online platform voor eindgebruikers: Colorbase.com. Hierbij wordt nauw samengewerkt met The Wrap Institute van Justin Pate. Het bericht ColorBase.com nieuwe vraagbaak signbranche verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • TTM.nl Talk over emissievrije stadslogistiek

  TTM.nl Talk wijdt op woensdag 30 juni een aflevering aan emissievrije stadslogistiek. Want trucks en bestelauto’s moeten in 2025 zonder uitstoot in de stad rijden, maar is dat wel haalbaar? Het bericht TTM.nl Talk over emissievrije stadslogistiek verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws