Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Epson SureColor SC-F10000 dye-subprinter

  Epson komt met een industriële dye-sublimatieprinter. Het betreft de SureColor SC-F10000, de eerste 76-inch grootformaatprinter van Epson voor de textielproductiemarkt. Het bericht Epson SureColor SC-F10000 dye-subprinter verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Prikkl geeft werknemers financieel inzicht

  Werknemers die binnen zes jaar AOW krijgen hebben vanuit de cao recht op een vergoeding voor een individueel financieel advies. Sociale partners hebben adviesbureau Prikkl geselecteerd om deze trajecten uit te voeren. Uit de evaluatie blijkt dat weinig werknemers de weg naar Prikkl weten te vinden. Grafimedia cao Op grond van cao-artikel 6.4.2 hebben werknemers…

 • Cijfers CBS iets gunstiger t.o.v. KVGO onderzoek

  BRANCHE - GOC vatte de cijfers samen, zoals deze via het CBS vanuit de branche zijn aangeleverd. De analyses zijn van afgelopen maart en april, waarin met name april ernstige daling in de omzet lieten zien. Ook in Duitsland werd de maandelijkse analyse van de branche geactualiseerd.

 • GE Current lanceert miniatuur 24V ledmodule

  GE Current breidt haar portfolio aan 24-volt Tetra-producten uit met de Tetra Atom, de kleinste 24V-ledmodule in haar assortiment en volgens GE Current een van de kleinste ledmodules op de markt. Het bericht GE Current lanceert miniatuur 24V ledmodule verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Fespa-beurs maart 2021 in RAI Amsterdam

  Fespa Global Print Expo 2020, die begin oktober van dit jaar in Madrid zou worden gehouden, verschuift voor de tweede maal. Nieuwe datum en locatie: 9 t/m 12 maart 2021 in RAI Amsterdam. Het bericht Fespa-beurs maart 2021 in RAI Amsterdam verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Jury beoordeelt inzendingen Sign+ Award

  De inschrijving voor de Sign+ Award 2020 is gesloten en de vakjury is voor het eerst samen gekomen om zich over de 75 ingezonden projecten te buigen. Het bericht Jury beoordeelt inzendingen Sign+ Award verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Agfa verhoogt productiecapaciteit voor inkjet inkten

  MARKETING - Om het hoofd te bieden aan de groeiende vraag, investeert Agfa aanzienlijk in de uitbreiding van de productiecapaciteit voor inkjetinkt. Een nieuwe productie-eenheid zal zich richten op inkjetinkten op waterbasis.

 • Spandex levert folie tegen bacteriën

  Spandex introduceert ImagePerfect SafeTouch, een anti-microbieel laminaat voor toepassingen waar verspreiding van bacteriën op ondergronden moet worden voorkomen. Het bericht Spandex levert folie tegen bacteriën verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe versie Roland VersaWorks 6 RIP

  Roland DG introduceert de nieuwste versie van zijn VersaWorks 6 RIP-software voor inkjetprinters. Deze upgrade is gratis voor alle klanten met een compatibel model. Het bericht Nieuwe versie Roland VersaWorks 6 RIP verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Panasonic optimaliseert LED-projectoren

  De DLP PT-LRZ35-serie projectoren van Panasonic met RGB LED-lichtengine is in juli in Europa beschikbaar. Ze creëren kleurenbeelden voor teams in leer-, vergader- en zakelijke omgevingen. Het bericht Panasonic optimaliseert LED-projectoren verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws