Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Jubileumfeest TVE staat bol van verrassingen

  De TVE Groep in St. Oedenrode bestond in 2021 40 jaar. Toen kon het feest vanwege corona niet doorgaan. Dit jaar wordt de mijlpaal wel gevierd. Het bericht Jubileumfeest TVE staat bol van verrassingen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Sappi Maastricht verkocht aan Aurelius Group

  TOELEVERANCIERS - Sappi had de vestiging in Maastricht eind december afgelopen jaar al in de etalage gezet. De nieuwe eigenaar kwam begin deze maand nog in het nieuws door de overname van Agfa Offset Solutions.

 • Captain’s view: Ramon van Wingerden van Prindustry

  PARTNERBIJDRAGE - Ramon van Wingerden is directeur van Prindustry en heeft zich de afgelopen maanden veelvuldig laten zien op diverse nationale- en internationale evenementen, waar hij zijn mening over de branche niet onder stoelen of banken stak.

 • VK Print durft ook ‘nee’ te zeggen

  Henry Damen van VK Print zag grote verschuivingen in de markt. Hij besloot niet op alles te anticiperen. “Ondernemen is ook ‘nee’ durven zeggen.” Kansen grijpt hij ook: Emmer-shop.com. Het bericht VK Print durft ook ‘nee’ te zeggen verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Technieksector verkent toekomst

  Met welke ontwikkelingen krijgt Nederland op weg naar 2030 te maken en welke rol speelt de techniek daarin? Die toekomstverkenning wordt gedaan in het rapport CONNECT2030. Het bericht Technieksector verkent toekomst verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Global Trends Report 2022: resultaten al achterhaald

  BRANCHE - De drupa organisatie heeft op basis van een panel van 500 deelnemers wereldwijd in april en mei van dit jaar de conclusie getrokken dat er sprake is van 'confidence levels are recovering'. Toen waren de gevolgen van de oorlog in de Oekraïne nog nauwelijks voelbaar. De actualiteit heeft het vertrouwen in herstel alweer ingehaald.

 • Den Bosch gaat door met Clear Channel

  Clear Channel heeft opnieuw de buitenreclameconcessie in Den Bosch gewonnen en mag ook de komende 10 jaar de reclamevitrines exploiteren. Het bericht Den Bosch gaat door met Clear Channel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Papierketen gezamenlijk aan de slag met SDG’s

  Op 23 september jl. startten de SDG Action Days; een initiatief van SDG Nederland. Wij hijsen virtueel de SDG-vlag.

 • Papierketen gezamenlijk aan de slag met SDG’s

  Op 23 september jl. startten de SDG Action Days; een initiatief van SDG Nederland. Wij hijsen virtueel de SDG-vlag.

 • EverGreen van ImagePerfect bij Spandex

  EverGreen is het 'groene' portfolio zelfklevende folies van ImagePerfect. “Duurzaamheid wordt vanuit elk aspect benaderd”, aldus Jack van de Pol, productmanager Spandex Benelux. Het bericht EverGreen van ImagePerfect bij Spandex verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws