Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Dimix Nederland naar nieuwe locatie in Breda

Dimix Nederland naar nieuwe locatie in Breda

 

Op 21 april 2017 is het zover en ruilt Dimix zijn huidige pand in voor een aanzienlijk ruimer pand op Minervum 7097 in Breda.

Dimix heeft de afgelopen maanden en jaren een ontzettend harde groei gekend en het huidige jasje was dan ook al enige tijd toe aan een groter exemplaar. Onze nieuwe locatie heeft ons dan ook alle mogelijkheden om de komende jaren onze groei verder door te zetten en onze klanten in optimale omstandigheden te blijven bedienen.

Pand Minervum II klein

Grote showroom – méér comfort – méér faciliteiten


In onze nieuwe locatie beschikken we binnenkort over een ruime showroom & trainingfaciliteiten, waar we u in alle comfort kunnen ontvangen en waar we ook de grotere print- en snijapparatuur, zoals Mimaki vlakbedprinters, superwide printers en Summa snij- en freestafels kunnen demonstreren.

Ook zijn er aanzienlijk ruimere faciliteiten voor de eigen medewerkers zodat ze u in de beste omstandigheden kunnen helpen met uw vragen van commerciële of technische aard. En uiteraard wordt ook de capaciteit van ons magazijn aanzienlijk uitgebreid.

Het Dimix team is trots over deze evolutie en we hopen dan ook u binnenkort eens in ons nieuwe pand te mogen verwelkomen.

Enkele praktische zaken ...


De verhuis zelf zal plaatsvinden op vrijdag 21 april en verder gaan tijdens het weekend van 22 & 23 april. Op vrijdag 21 april blijven we bereikbaar maar met minimale bezetting. Standaard orders die op vrijdag 21 april binnenkomen zullen pas maandag 24 april worden verstuurd, en dus pas op dinsdag 25 april worden geleverd.

Heeft u dringende orders, dan is dit geen probleem, maar gelieve dit uitdrukkelijk te melden bij uw bestelling. In dat geval zal onze belgische vestiging de order verwerken en er zorg voor dragen dat de goederen op maandag worden afgeleverd. Voor de facturatie heeft dit geen gevolgen, u blijft daarbij gefactureerd worden vanuit Dimix Nederland.Ons nieuwe adres :

Dimix BV

Minervum 7097

4817 ZK Breda

Nederland


 

meer nieuws