Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Digitalisatie treedt binnen in de wereld van kantooruitrusting: Durable presenteert nieuw TABLET HOLDER assortiment

Digitalisatie treedt binnen in de wereld van kantooruitrusting:

Durable presenteert nieuw TABLET HOLDER assortiment

 

Digitalisatie is één van de grootste evoluties in onze huidige samenleving. Mobiele toestellen zoals tablets zijn onze nieuwe bondgenoot bij dagelijks werk. De Duitse fabrikant Durable biedt zijn verdelers een effectief antwoord op de vraag “hoe kunnen we traditionele kantoorbenodigdheden verzoenen met de behoeften van digitaal werk?” en lanceert een groot aantal nieuwe producten die inspelen op deze vraag. De tablethouders zijn technisch vernuftige producten, die het gemak tijdens het werken of het geven van presentaties aanzienlijk verbeteren.   

 

Gedreven door esthetiek, gewaardeerd voor kwaliteit

Beter werken en efficiëntere presentaties geven, beschermen van uw toestel, plaats besparen: Durable heeft de nieuwe tablet houders ontwikkeld met deze doeleinden in het achterhoofd. Alle modellen zijn geschikt om uw tablet flexibel te gebruiken. De houders zijn geschikt voor tablets van 7 tot 13 inch, kunnen gedraaid worden van staand naar liggend formaat en kunnen geblokkeerd worden om diefstal van uw tablet te voorkomen. Het design wordt gekenmerkt door duidelijke lijnen en een mat metalen oppervlak. Oplaadkabels kunnen gemakkelijk worden aangesloten tijdens gebruik van uw tablet in de houder. In bepaalde modellen is het tevens mogelijk om de oplaadkabel te verbergen in een kabelgoot.

 

Vijf modellen – één missie

Durable ontwikkelde vijf verschillende modellen voor verschillende toepassingsmogelijkheden.

- In het tafelmodel kunnen tablets worden gepositioneerd zodat ze beschermd zijn, goed zichtbaar en gemakkelijk te gebruiken.  

- Het model met tafelklem kan worden bevestigd aan de rand van een bureau en bespaart er kostbare plaats.

- De elegante vloerstandaard is vooral geschikt op beurzen, in ontvangstruimtes, showrooms of op evenementen.

- Het wandmodel leent zich uitermate om informatie te verspreiden op infopunten of in verkooppunten.  

- Als laatste is er het wandmodel met zwenkarm, een flexibele oplossing voor naast elkaar liggende werkplaatsen en vergaderzalen.

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Kenneth Meirlaen

kenneth.meirlaen@durable.be

09 281 26 47

 

meer nieuws