Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Klimaatconferentie COP22 en de grafische sector

De klimaatconferentie van Sharm-el-Sheikh 2022, beter bekend als de COP22, leverde geen nieuwe klimaatdoelstellingen op. Wel heeft het de aandacht van de wereld opnieuw gevestigd op de urgentie van klimaatverandering.

 

De EU blijft zich inzetten om van Europa het eerste klimaatneutrale continent te maken tegen 2050. Voor de grafische sector is het in staat zijn te communiceren over de (keten)impact van groot belang in de overgang naar hernieuwbare energie en een circulaire economie.

 

Ook krijgt de koolstofvoetafdruk meer aandacht in de grafische industrie. Drukkers moeten in staat zijn om haar koolstofvoetafdruk aan de klanten te communiceren.

 

Hieronder een overzicht hoe KVGO jullie hierin ondersteunt.

The post Klimaatconferentie COP22 en de grafische sector appeared first on KVGO.  » Volledige artikel

meer nieuws