Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Fujifilm op Sign2Com met Acuity Select 28 en Acuity LED 3200R

Fujifilm op Sign2Com met Acuity Select 28 en Acuity LED 3200R

Fujifilm toont de nieuwe Acuity Select 28 (8 kanalen CMYK, Lc, Lm en 2x wit) uit de 20 serie op Sign2Com, die gehouden wordt van 25 tot 27 september 2016 in Kortrijk (België), stand 4158, hal 4. De Acuity Select 20 werd eerder dit jaar geïntroduceerd op FESPA Digital 2016 in Amsterdam als opvolger van de bestaande Acuity Advance Select serie. Hij heeft alle voordelen van de succesvolle Acuity UV flatbed printer, zoals bijna fotografische beeldkwaliteit, printsnelheden tot 33,6 m²/u, de veelzijdigheid en het gebruiksgemak om tal van toepassingen te produceren op verschillende substraten tot 50,8 mm dik.



De Acuity Select 20 serie bevat deze nieuwe kenmerken:



- Printkwaliteit: licht cyaan en licht magenta voor een nog betere printkwaliteit

- Productiviteit: een pneumatisch pinregistratiesysteem voor snel en eenvoudig plaatsen van media. Tevens wordt de productiviteit vergroot door een optioneel automatisch onderhoudssysteem voor de printkoppen. Dankzij de nieuwste UV-lamptechnologie kan op dunner en gevoelig materiaal geprint worden;

- Vacuümsysteem: nu met verbeterd hogedruk vacuümsysteem, ontwikkeld om de nood aan maskering van het bed te verminderen en media eenvoudiger te plaatsen.  

Door de toevoeging van lichte inkten is de nieuwe serie beschikbaar in drie kanaalversies (4, 6 & 8 kanalen) over acht nieuwe modellen. De nieuwe Acuity Select 20 serie is beschikbaar in standaard bedformaat (2,5 x 1,25 m) en X2 (2,5 x 3,08 m), met rollenoptie voor beide.

 

Acuity LED 3200R

De nieuwe Acuity LED 3200R, met een maximale printbreedte van 3,2m, levert de topkwaliteit en productiviteit van de Acuity serie en wordt ook getoond op de stand van Fujifilm tijdens Sign2Com 2016.

De Acuity LED 3200R rollenprinter bouwt voort op het succes van de veelzijdige Acuity LED 1600 UV inkjet printer, geïntroduceerd in 2012. Met een topsnelheid van 110 m2 per uur in high speed-modus met 4-kleuren CMYK op spandoekmateriaal, voldoet de Acuity LED 3200R aan de behoefte van klanten aan snellere productie en minder kosten, maar wel met dezelfde perfecte printkwaliteit die verwacht wordt van de Acuity LED 1600 serie.



De printer heeft standaard acht inktkanalen(CMYK, Lc, Lm, wit en clear) en gebruikt Fujifilms befaamde Uvijet inktgamma voor een brede waaier aan kleuren met zachte schakeringen en een uitstekende hechting op tal van substraten. Door de sneldrogende UV-inkt kunnen meerdere lagen gedrukt worden, voor hoogwaardige designs met twee of drie lagen. Door de clear inkt kunnen ook hoogglanzende spotverniseffecten gecreëerd worden, waardoor drukkers van sign & display echte toegevoegde waarde kunnen produceren.

De Acuity LED 3200R is geschikt voor materiaal tot 100 kilo en kan twee rollen op hetzelfde moment drukken, waardoor de productiviteit verhoogt doordat twee verschillende beelden op hetzelfde moment geprint kunnen worden.

 

meer nieuws